• by Saskia
  • 1 februari 2024
  • 416

Bij FysioSas blijven we graag in beweging. Samen met onze patiënten natuurlijk, maar ook in onze eigen praktijk! Begin dit jaar verwelkomden we daarom een nieuwe collega: Lindy Hobert! Elke woensdag werkt zij als algemeen fysiotherapeut en geriatriefysiotherapeut in de praktijk.

“Mijn eerste weken zijn heel goed bevallen”, zo glimlacht Lindy breed. “Het voelt als een warm bad’’. Ik ken Saskia namelijk al een tijdje. Eerst was ze mijn stagebegeleider, daarna hebben we jaren samengewerkt. Haar werkwijze past goed bij mij. Ik woon in Raalte, maar heb een tijdje buiten de regio gewerkt. Nu ik hier weer terug ben, merk ik dat ik die Sallandse mentaliteit toch wel echt heb gemist.”

Ook het FysioSas motto ‘Samen Sterk’ trekt Lindy aan. Ze vindt het heerlijk om samen te werken aan één casus. Zowel met de patiënt, familieleden, verschillende zorgverleners als met haar kersverse collega’s. “Daarom past de geriatriefysiotherapie ook zo goed bij me. Het gevoel dat je cliënten – soms letterlijk – weer op de been kunt helpen, dat doet mij goed. Daarnaast werk je veel multidisciplinair samen, zoals met de thuiszorg of een ergotherapeut. Samen kun je echt mooie dingen bereiken.”