• 832

Een nieuw gezicht bij FysioSas, want we hebben een nieuwe aanwinst! Wij mogen Lisan Schrijver namelijk in onze praktijk verwelkomen. Vanaf 3 maart gaat zij aan de slag als geriatriefysiotherapeut. Dankzij de toevoeging van dit specialisme breidt FysioSas de diensten verder uit. 

“Ik heb ontzettend veel zin om bij FysioSas aan de slag te gaan”, vertelt Lisan met een grote glimlach. “Saskia en ik hebben in het verleden al heel fijn met elkaar samengewerkt en ik ben blij dat ik nu in haar praktijk aan de slag mag gaan. Waarom? Vooral omdat de visie van FysioSas heel goed bij mij past. Echt sámenwerken met een patiënt. Tijd nemen voor iemand door even een praatje te maken, door een band op te bouwen samen. Voor mij is ieder mens uniek en ik vind het mooi dat Saskia daar precies hetzelfde instaat.”

Als geriatriefysiotherapeut richt Lisan zich op patiënten voor wie door ouderdom of ziekte bewegen moeilijker is. “Voor ouderen, maar bijvoorbeeld ook voor mensen die een beroerte hebben gehad of de ziekte van Parkinson hebben, kan lopen, opstaan of aankleden opeens niet langer vanzelfsprekend zijn.”

Meer weten? Kijk op FacebookInstagram of de website www.fysiosas.nl