FysioSas_MBF_2-intake_lisan

De ziekte van Parkinson is heel complex en komt helaas steeds vaker voor. Specialistische behandelingen en samenwerkingen zijn daarom belangrijker dan ooit. Om dit te kunnen bieden, is FysioSas aangesloten bij ParkinsonNet. Zorgverleners die hierbij zijn aangesloten, zijn speciaal geschoold in het behandelen van parkinsonpatiënten. De verschillende zorgverleners binnen dit netwerk werken nauw én multidisciplinair met elkaar samen. Alles om de behandeling zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Heb je Parkinson? Bij onze specialist Lisan kan je terecht voor informatie en advies. Zij beantwoordt graag de vragen die jij én je omgeving hebben. Bij FysioSas vinden we het namelijk heel belangrijk om ook de naasten in de behandeling te betrekken. Parkinson heeft immers niet alleen invloed op de patiënt, ook de omgeving heeft ermee te maken. Dus wat houdt Parkinson precies in? En wat kan je verwachten?

Naast informeren en adviseren, richten we ons bij FysioSas natuurlijk ook op bewegen. Samen zoeken we naar mogelijkheden om je dagelijkse leven makkelijker te maken en te zorgen dat jij zo goed mogelijk met Parkinson kan leven. We oefenen daarom veel met dagelijkse bezigheden zoals opstaan en wandelen.

Heb je klachten en wil je een afspraak inplannen?

Plan online je afspraak in!