"FysioSas is een prettige en betrouwbare fysiopraktijk, waarvoor het zeker de moeite waard is om zelfs vanuit een andere woonplaats naar toe te gaan. Saskia heeft mij met haar persoonlijke benadering, flexibiliteit, goede uitleg over de handelingen die ze uitvoert en haar rake adviezen enorm goed geholpen. Ik ben voorlopig klachtenvrij dankzij FysioSas, maar kom zeker terug, mocht dit (onverhoopts) nodig zijn."

Anique Buis
Dalfsen

"Ik liep al 10 maanden met een zere rug rond en wilde hier zeer graag van af. Op aanraden van een kennis ben ik naar Saskia gegaan. Inderdaad laagdrempelig en een lekker Sallandse mentaliteit. Ze luistert en vraagt goed door. Na de eerste behandeling voelde ik mij al beter en was met slechts 5 behandelingen al zover dat ik thuis zelfstandig verder kon. Zo zie ik het graag!"

Dennis Huysmans
Lemelerveld

"FysioSas is een ervaren therapeut met veel kennis en kunde. Door haar persoonlijke aandacht voel jij je veilig en vertrouwt. Zij heeft een goed luisterend oor waardoor zij een juiste diagnose kan stellen met een goed behandelplan. Daarnaast gaat zij op zoek naar de oorzaak in plaats van alleen te behandelen. De handvaten die zij meegeeft daar kan je gelijk mee van start en zij weet deze duidelijk uit te leggen en over te brengen. Na twee intensieve behandelingen en thuis oefeningen zijn mijn rugklachten zo goed als over."  

Christiaan Veltmaat
Raalte

“Bij Saskia ben je aan het juiste adres! Na jaren hypermobiliteitsklachten te hebben gehad, wist Saskia door haar persoonlijke en professionele benadering mijn klachten weg te halen. Ze is doorpakkend, betrokken en luistert goed.”

Joyce Nijensteen
Heino

“Ik ben erg blij met Saskia als fysiotherapeut! Wanneer ik probeer uit te leggen waar de pijn zit, vraagt ze goed door en begrijpt ze wat ik bedoel. Om te voorkomen dat de klachten opnieuw ontstaan, zoeken we samen naar oplossingen die bij mij passen.”

Lesly Marsman
Raalte

“Al jaren ga ik naar Saskia voor mijn rug. Saskia is iemand die goed luistert naar je klachten, nader bepaald wat ze moet doen om je daarna te helpen. Dankzij haar werd mijn rugpijn aanzienlijk minder en kan ik weer een stuk beter bewegen en slapen. Dank je wel Saskia!”

Annemarie Albers
Raalte

“Na lange tijd met dezelfde klachten gelopen te hebben, ben ik bij FysioSas beland. Met enkele vragen wist ze direct de oorzaak van mijn klachten te vinden. Na elke behandeling merkbaar vermindering van mijn klachten. Voor mij geen andere fysiopraktijk meer.”

Kees van Loo
Zwolle