“Bij Saskia ben je aan het juiste adres! Na jaren hypermobiliteitsklachten te hebben gehad, wist Saskia door haar persoonlijke en professionele benadering mijn klachten weg te halen. Ze is doorpakkend, betrokken en luistert goed.”

Joyce Nijensteen
Heino

“Ik ben erg blij met Saskia als fysiotherapeut! Wanneer ik probeer uit te leggen waar de pijn zit, vraagt ze goed door en begrijpt ze wat ik bedoel. Om te voorkomen dat de klachten opnieuw ontstaan, zoeken we samen naar oplossingen die bij mij passen.”

Lesly Marsman
Raalte

“Al jaren ga ik naar Saskia voor mijn rug. Saskia is iemand die goed luistert naar je klachten, nader bepaald wat ze moet doen om je daarna te helpen. Dankzij haar werd mijn rugpijn aanzienlijk minder en kan ik weer een stuk beter bewegen en slapen. Dank je wel Saskia!”

Annemarie Albers
Raalte

“Na lange tijd met dezelfde klachten gelopen te hebben, ben ik bij FysioSas beland. Met enkele vragen wist ze direct de oorzaak van mijn klachten te vinden. Na elke behandeling merkbaar vermindering van mijn klachten. Voor mij geen andere fysiopraktijk meer.”

Kees van Loo
Zwolle